2012/10/19

toivepostaus #1

Tänne oli toivottu korupostausta taasen, ja sen mistä kaiken ostelen :-) Toive otettu vastaan, ja täytetty .. kohta ! ;)

Arvontaa on jälleen tulossa, (jälleen ja jälleen, jouluna se jo oli .. :-)) täytyy katsoa koska ehdin sen järjestämään, kun aika ei riitä kauheesti postailuun. Koitan saada järjestettyä sillä välin, kun Anna on Berliinissä (kuitenki jossain auringonpaisteessa, ja me mädännytään täällä sateessa... ):<) :-) Käsitöitä on valmistumassa, niistä lisää myöhemmin - syksy ja käsityöt on palannut, jes♥

Pistän tähän myynnissä olevia koruja, sillä en noita tee kuin myyntiin, ja voitte te niitä ostella täältäkin :-) Tuossa ei ole kaikkia, mutta mulla ei oo oikeesti ylimäärästä aikaa ollut taas tän Suomeen paluun jälkeen, kokoajan pitäis olla johonki suuntaan menossa, ja kohta alkaa koulu, niinniin .. :( Mua ei haittais yhtään, jos vuorokauteen lisäis muutaman ylimääräsen tunnin !!
Ja sitten, tilaan korutavarat, lähes kaikki, (ketjut tilaan Sinellistä > KLIK <) tukusta. Sieltä tulee semmoisia tilausvihkosia, eli netistä ei löydy, mutta minimitilaus 100 euroa, eli vähän isompia tilauksia menee sinne :-)

Mutta, kyselkää lisää kuvia, jos tahotte, voitte vaikka pistää sähköpostia (juliasa@luukku.com) :--)





1 kommentti:

  1. tehkää joku semmone hyväntekeväisyysjuttu, että lahjotatte johkii jotai ja pyydätte lukijoitanne mukaan! täällä olis yks innostunu neuloja ainakin:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, joten tartu näppäistöön ja kirjoita !