2012/11/03

SNY (??)

Meiltä oli pyydetty, että josko järjestettäis SNY, eli Salainen NeuleYstävä, kun meillä on näinkin suosittu blogi, eli voitais saada hyvin osallistujia !(:

SNY tarkoittaa, että joka kuukausi lähetetään salaiselle ystävälle paketti, joka sisältää tietyn arvoista tavaraa. Se voi olla lankaa, puikkoja, tai muuta käsitöihin liittyvää.

Tarvitsemme vähintään 10 osallistujaa, jotta voimme järjestää tämän. Anna ei luvannut osallistua (?), mutta minä saatan olla mukana - täytyy katsoa :-) Mutta siis.. Josko te kiinnostuneet ottaisitte vaikka yhteyttä sähköpostiini (juliasa@luukku.com), niin päästään mahdollisimman pian aloittelemaan! :--) Myös kysymyksiä voi lähettää tuonne, jos jokin jäi vielä epäselväksi. Mutta mitä nopeammin saadaan osallistujat kasaan (mieluusti saa olla yli kymmenenkin kiinnostunutta osallistujaa!) niin sitä nopeammin saadaan paketteja matkaan, eli kannattaa siis ilmoitella kaverille, ja muillekin bloggaajille (:



♥julia


3 kommenttia:

  1. Kysynpähän vain, että miksi ihmeessä? Kun olemassa on jo toimiva vuosikausia pyörinyt SNY systeemi, joka erittäin todennäköisesti pyörähtää uusilla osallistujilla käyntiin taas ensi keväänä.

    Jos on niin hätähousu, ettei jaksa kahta kuukautta odottaa (ilmoittautumiset alkaa yleensä tammikuussa), niin jaksaako sitten oikeasti sitoutua hommaan moneksi kuukaudeksi?

    Kannattaa oikeasti harkita tarkkaan, pari yksittäistä vaihtoa pyöräyttäneenä voin kertoa, että ei varsinkaan alaikäisten osallistujien kanssa ole mitään herkkua hommaa, kun ei sitä sitoutumista riitä välttämättä edes sen yhden kierroksen ajaksi.

    Suosittelen siis suosimaan alkuperäistä. :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin osallistuisin alkuperäiseen jos siis osallistuisin. Tammikuuhun ei ole enää kauaa... :)

    VastaaPoista
  3. Olen järjestänyt ystäväni (ei Annan) kanssa tämmöisen ennenkin, ja alaikäisiä oli suurinosa mukana, ja asiat toimivat paremmin kuin hyvin, ja pidemmälle kuin sen yhden kierroksen ajaksi, reilu vuosi siinä meni, eli mielestäni tässä ei pitäisi olla mitään ongelmaa? Nyt osallistujia on jo 29, eli saadaan oikein hyvin järjestettyä tämä.

    Kiitos kommenteistanne kuitenkin.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, joten tartu näppäistöön ja kirjoita !